Zamieszczone przez piotrek_os
Chcę zmienić tył bębny na tarczę
Zwiń
X
-
no tak zgadza się tylko więcej jajek na tych choinkach i zajączków, nie zmienia to faktu, że furak pierwsza klasa widać roboczogodzinyTagi: Brak
-
Chcę zmienić tył bębny na tarczę czy to jest tródne i co bym potrzebował do takiej przeróbki. Mam Octavie I 2001r sedanFilipo_2007
-
Filipo_2007, Trzeba wymienić całą belkę tylną. I linki hamulca ręcznego.
Dodano
Jak chcesz polepszyć hamowanie, to zmień sobie z przodu tarcze na jakieś lepsze. BREMBO albo ATE + dobre klocji i zobaczysz, że auto zacznie hamować a nie tylko zwalniać
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
moim zdaniem niema co się pchać w takie koszta ślubu z autem nie brałeś a nogami hamować nie musiszPaweł
Komentarz
-
alw czy belki są takie same i trzeba tylko wymienić piaste, łożysko i linki czy całą belkeFilipo_2007
Komentarz
-
Niewyraźnie coś napisałem?
Całą belkę.Alfee
Komentarz
-
I elastyczne przewody hamulcowe do zacisków.Zamieszczone przez alfeeFilipo_2007, Trzeba wymienić całą belkę tylną. I linki hamulca ręcznego.
A swoją drogą dziwne,że w AHF-ie masz z tyłu bębny.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JanuszSzI elastyczne przewody hamulcowe do zacisków.
Racja
Może źle wpisał kod silnika. A może jakaś składana jest :PZamieszczone przez JanuszSzA swoją drogą dziwne,że w AHF-ie masz z tyłu bębny.Alfee
Komentarz
-

Komentarz